Запитване за промени
|
|
---|---|
#1 Corinthians | 05.11.2012 17:28 |
1631 Posts
Since 28.05.2007 |
Какво според вас трябва да се промени по играта или какви нови опции бихте желали да има. |
#2 RevengeTeam | 05.11.2012 17:39 |
331 Posts
Since 09.04.2010 |
Коригиране на средните цени на играчите и учител за новите потребители ! Евала за създаването на темата ! |
#3 Removed user | 05.11.2012 17:51 |
2617 Posts |
учител за новите отбори |
#4 FC United | 05.11.2012 17:56 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Намаляване на конференциите от следващия сезон,вдигане на цените на билетите и наградния фонд. |
#5 Removed user | 05.11.2012 17:58 |
1785 Posts |
въведи приетите предложения,особено онова за дузпите(y) |
#6 Removed user | 05.11.2012 18:29 |
500 Posts |
Има далеч по-наложителни неща от това ''учител за новите'' който иска и се ,интересува да остане в играта ще пита, ще с разрови не малко теми а и помощ по форумите и навсякъде е дадена от потребителите !! Нима на нас и на още по старите отбори някой е правил това ? научили са/сме всичко с нличното което е имало а то е достатъчно ако имаш желание за игра ;) ако ли не другото са само оправдания. ?? Нима сме имали тия неща учили сме се от това което има сега даже и това не е имало аз лично почти всичко сам съм научил. Един фр ме зариби обясни ми необходимото мн малко неща и до там. Г-н админа май се е наел да оправи по нещо нека се възползваме и да се организираме да оправим по наложителните неща .. Като цените например, конференциите, че както е тръгнало по А групите ще има ботове.Спонсорите , билетите и т.н. От новите ако някой има желание ще остане в играта ще разучи не е лишена от помощ има доста неща. Който ако разгледат и питат никой няма да им откаже помощ аз така мисля. Хубава вечер. |
#7 Deportivo | 05.11.2012 18:34 |
539 Posts
Since 22.05.2007 |
повишаване на приходите от билети,награди и спонсори,промяна при дузпите(решават много важни мачове тук,затова нека не са само на лотария),трансферите мисля че няма нужда да се бутат,ако се вдигне прихода всеки ще може да си позволи да купува играчи и намаляване на А и Б групите на по 10 отбора с по 3 или 4 мача помежду,по-добри играчи за новите отбори. |
#8 ФК Разград | 05.11.2012 18:38 |
969 Posts
Since 20.06.2009 |
Твърдо против намаляване на конференциите.По добре да се намлят отборите във групите и да се предложи друг формат за мачовете от купата.Няма смислъ от национални отбори мое виждане по добре да се премахнат напълно.Следващото нещо турнирите на админа да се сведат до 1 или най много два турнира на сезон.НЕка да има такива турнири но организирани от потребители както беше преди да се дава по няко вип код.Ако може админа да каже,дали може на някой такъв спечелил отбор да дава по някой деуг месец вип ще е добре,тия турнири да бъат от поне 16 участника минимум и да имат групи.Задължително корекции на някои средни цени на играчите. |
#9 Removed user | 05.11.2012 19:01 |
433 Posts |
Всеки предлага нови и нови и нови неща хора за сега най-важното е да задържим новите потребители в играта.Нека да се обединим около една обща цел и да се въведе това. :) :) :) |
#10 Removed user | 05.11.2012 19:07 |
252 Posts |
<blockquote><h3>Байерн Блг написа:</h3>Има далеч по-наложителни неща от това ''учител за новите'' който иска и се,интересува да остане в играта ще пита, ще с разрови не малко теми а и помощ пофорумите и навсякъде е дадена от потребителите !! Нима на нас и на още постарите отбори някой е правил това ? научили са/сме всичко с нличното което еимало а то е достатъчно ако имаш желание за игра ако ли не другото са самооправдания. ?? Нима сме имали тия неща учили сме се от това което има сега дажеи това не е имало аз лично почти всичко сам съм научил. Един фр ме зариби обясними необходимото мн малко неща и до там. Г-н админа май се е наел да оправи понещо нека се възползваме и да се организираме да оправим по наложителните неща.. Като цените например, конференциите, че както е тръгнало по А групите ще имаботове.Спонсорите , билетите и т.н. От новите ако някой има желание ще остане виграта ще разучи не е лишена от помощ има доста неща. Който ако разгледат ипитат никой няма да им откаже помощ аз така мисля. Хубава вечер.</blockquote> |